Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2017. godinu
Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2017. godinu

Grad Zadar objavio je 5. prosinca 2017. godine Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2017. godinu. Ovim Natječajem omogućeno je vlasnicima/suvlasnicima postojećih obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra sufinanciranje sljedećih mjera povećanja energetske učinkovitosti:

1. nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje
2. povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice
3. zamjena stolarije vanjske ovojnice
4. nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Građani će tijekom sljedećih 60 dana moći podnijeti prijavu Gradu Zadru za sufinanciranje jedne, više ili sve od navedenih mjera i tako ostvariti bespovratna sredstva u iznosu do 40% po pojedinoj mjeri odnosno najviše 30.000,00 kuna za mjeru povećanja toplinske zaštite vanjske ovojnice i zamjene stolarije vanjske ovojnice i najviše 12.000,00 kuna za mjeru nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje i nabave i ugradnje kotla na drvnu biomasu. Iznos bespovratnih sredstava Grada Zadra za istovremenu prijavu više mjera po ovom Natječaju ne može biti viši od 40.000,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući.

Prijavni obrazac može se preuzeti s Internet stranice Grada Zadra www.grad-zadar.hr ili osobno u prostorijama Grada Zadra, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Brne Krnarutića 13.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonski na 023/208-043 i 023/208-054 ili slanjem upita na e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr.

Rok za predaju prijave s potrebnom dokumentacijom je 5. veljače 2018. godine.