Humanitarna pomoć za Brovary
Humanitarna pomoć za Brovary
Novi račun za prikupljanje pomoći za grad Brovary.

Prva humanitarna pomoć iz Zadra za građane prijateljskog ukrajinskog grada Brovarya, krenut će danas prema dogovorenom odredištu Lublin u Poljskoj.  

Sukladno iskazanim potrebama, nabavljeni su sklopivi kreveti, dizel agregati, higijenski proizvodi i proizvodi za osobnu medicinsku zaštitu. Pomoć u nabavci Gradu Zadru pružio je Caritas Zadarske nadbiskupije, a prijevoz je osigurala i donirala tvrtka Orbico u suradnji s udrugom Bila Hrvatska kojima se i u ovoj prigodi zahvaljujemo.

Račun za prikupljanje pomoći za grad Brovary otvoren pri Caritasu Zadarske županije više nije u upotrebi jer je Hrvatski Caritas otvorio jedinstveni račun za prikupljanje pomoći za cijelu Ukrajinu.

Grad Zadar otvorio je zato danas novi račun za posebne namjene u svrhu prikupljanja sredstava za pomoć stanovništvu grada Brovarya.

Sve fizičke i pravne osobe koje žele pomoći stanovništvu Brovarya donacijom, to mogu učiniti uplatom na račun: 

IBAN: HR8424070001500016532

poziv na broj: HR68 7765 – OIB

svrha uplate: Donacija za Brovary

Još jednom treba istaknuti kako pristigle osobe iz Ukrajine trebaju registrirati svoj dolazak i boravak na području Zadarske županije prijavom Crvenom križu na tel 023/318-098 ili 091/622-9094.

Humanitarne aktivnosti za pomoć stanovnicima ukrajinskog grada Brovarya

Vezane fotografije

Humanitarna pomoć za Brovary Humanitarna pomoć za Brovary Humanitarna pomoć za Brovary Humanitarna pomoć za Brovary