Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića
Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića

Gradonačelnik Grada Zadra Božidar Kalmeta i župan Zadarske županije Stipe Zrilić dočekali su predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića na Seljačkoj tržnici koja je nedavno otvorena ispred zadarskog trgovačkog centra.

Predsjednik je posjetio Seljačku tržnicu koju su pokrenuli Zadarska županija i UNDP. Domaće voće, povrće, med, sir i druge proizvode uzgojene u zadarskom zaleđu predsjedniku je predstavio 24 proizvođača. Mnogi od njih pohađali su strukovna osposobljavanja s područja poljoprivrede. Zadrani su već prepoznali kvalitetu ovih proizvoda pa je tržnca svake subote puna i sve se proda, pohvalili su se proizvođači predsjedniku. Posjet predsjednika Josipovića organizirao je UNDP Hrvatska u okviru predstavljanja izvješća "Plodno tlo za razvoj - Kako najbolje iskoristiti članstvo u Europskoj uniji za ruralna područja Hrvatske" održanog u IMPACT centru u Zadru.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića Gradonačelnik Kalmeta dočekao predsjednika Josipovića