U povodu održavanja Završnog turnira u košarci – Kupa Hrvatske «Krešimir Ćosić» u Jazinama, 25. i 26. veljace, čija je tehnička organizacija dodijeljena Košarkaškom klubu «Zadar», gradonačelnica Zadra, grada-domaćina, Ana Lovrin primila je danas u Gradskoj vijećnici predstavnike košarkaških klubova i sudionike turnira: «Cibona Vip», «Split Croatia osiguranje», «Zagreb» i «Zadar», te Košarkaškog saveza Hrvatske.

U povodu održavanja Završnog turnira u košarci – Kupa Hrvatske «Krešimir Ćosić» u Jazinama, 25. i 26. veljače, čija je tehnička organizacija dodijeljena Košarkaškom klubu «Zadar», gradonačelnica Zadra, grada-domaćina, Ana Lovrin primila je danas u Gradskoj vijećnici predstavnike košarkaških klubova i sudionike turnira: «Cibona Vip», «Split Croatia osiguranje», «Zagreb» i «Zadar», te Košarkaškog saveza Hrvatske.

Gradonačelnica Lovrin sudionicima turnira je zaželjela puno uspjeha u predstojecim utakmicama, izrazivši uvjerenje kako će se ovakvi i slični turniri u košarkaškoj sezoni 2005./2006. održavati u novoj polivalentnoj dvorani na Višnjiku, čiji je dovršetak gradnje predviden za 18 mjeseci.

U ime organizatora Kupa, Košarkaškog kluba «Zadar», nazočnima se obratio i predsjednik kluba dr. Zvonimir Vrančić, pozvavši tom prigodom navijače na civilizirano ponašanje i toleranciju. Dr. Vrančić je, također, zahvalio Gradu i Gradskome vijeću na pomoći koju svake godine pruža klubu.

Tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić izrazio je želju da završnica ovog Kupa prođe u duhu i djelu onoga čije ime Kup i nosi – Krešimira Ćosića.