Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić"
Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić"
Zadar grad košarke.

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima primio je predstavnike klubova koji su ostvarili plasman u polufinale Kupa Krešimira Ćosića- KK Zadar, KK Cedevita, KK Cibona i KK Zabok, a pridružili su im se i predstavnici KK Sonik Puntamika.

S njima su došli i gđa. Ljerka Ćosić s članovima obitelji te predstavnici HKS-a, predsjednik Stojko i glavni tajnik Josip Vranković.

Svi su zahvalili gradonačelniku na gostoprimstvu i jednoglasno zaključili da je Zadar kao grad košarke upravo pravi odabir za odigravanje Kupa, zbog garantirano dobre atmosfere na tribinama. Predsjednik HKS-a Stojko Vranković uručio je gradonačelniku prigodni dres reprezentacije, naglasivši kako je igranje kupa odlična priprema za utakmice koje čekaju reprezentaciju na kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo, a koje će se također krajem mjeseca igrati u Zadru.

 

Vezane fotografije

Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić" Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić" Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić" Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić" Prijem za sudionike košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić"