Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac
Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac
Započeli radovi na zgradi mjesnog odbora.

Gradonačelnik sa suradnicima danas je obišao radove na izgradnji zgrade Mjesnog odbora Novi Bokanjac. 

Radovi teku prema planu, započeli su 20. ožujka a predviđen rok do završetka je 180 dana. Izvođač radova je tvrtka Credo Ing, cijena izgradnje je 1.144.097,00 kn +PDV. Za projektiranje i nadzor zadužena je tvrtka Structural Art d.o.o.

Zgrada će biti multifunkcionalna i sportsko-rekreativna, te neće služiti samo za potrebe mjesnog odbora već će biti namijenjena i za potrebe udruga građana.  Im ćeati jednu višefunkcionalnu sportsku dvoranu te popratne sadržaje s dvoranom za sastanke i predavanja. Prema projektu, prizemlje zgrade imat će ulazni plato, sportsku dvoranu sa sanitarnim čvorom, svlačionicu/spremište, dvoranu za sastanke te još jedan pripadajući WC. U objekt će se moći ući preko dva različita ulaza sa južne strane. Ukupna površina zgrade bit će oko 180,17 m2, a bit će izgrađena na parceli od 935 m2 koja će se oplemeniti sadnjom bjelogoričnih stabala i autohtonim mediteranskim biljkama.

 

 

Vezane fotografije

Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac Gradilište Mjesnog odbora Novi Bokanjac