Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life
Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life
Humanitarna utrka Wings for life bit će održana 7. svibnja 2017. godine.

Grad Zadar i dogodine će biti domaćin četvrte po redu svjetski poznate humanitarne utrke Wings for life - World run 2017. Zaključeno je to na radnom sastanku koji je gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta održao sa Zoranom Kosanovićem i Renatom Miličević iz organizacijskog tima Red Bula.

-Na ovogodišnju utrku u Zadru registriralo se preko sedam tisuća sudionika, a preko službene web stranice samu utrku pratilo je pola milijuna posjetitelja, naglasio je Kosanović te istaknuo kako su vijesti s utrke u Zadru doprle do preko 15 milijuna ljudi diljem svijeta. 

Izažavajući zadovoljstvo organizacijom ovog humanitarno-sportskog događaja, a još više željom organizatora da se WFL u Zadru održava i dalje, gradonačelnik Kalmeta je posebno naglasio sportsku i prijateljsku atmosferu u kojoj sudionici utrke ne teže samo rezlutatu nego i druženju, opuštanju, a posebno sudjelovanju u humanitarnim aktivnostima. - Grad Zadar je ponosan domaćin ove spektakularne manifestacije i možete biti sigurni kako će i iduća utrka u Zadru biti besprijekorno organizirana u našem zajedničkom partnerstvu. Radujem se novom startu u nedjelju 7. svibnja 2017. godine, zaključio je Kalmeta. 

Zadar-Wings for life world run 2016.

Vezane fotografije

Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life Grad Zadar i dogodine domaćin utrke Wings for life