Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju
Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju
Gradonačelnik Dukić obišao službe koje brinu o sigurnosti građana.

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić sa suradnicima, obišao je danas, uoči Nove godine, dežurne službe koje brinu o sigurnosti građana: Službu civilne zaštite Zadar, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zadra i Prvu policijsku postaju grada Zadra. Gradonačelnik Dukić susreo se s dežurnim djelatnicima i obišao operativne centre. Dočekali su ih voditelj Službe zadarske civilne zaštite Miroslav Andrić, zapovjednik JVP Zadar, Željko Šoša, pomoćnik načelnika za ustroj i organizaciju Prve policijske postaje Ivica Pilipović i zahvalili na podršci i dolasku u ovo blagdansko vrijeme.

Gradonačelnik Dukić svim je djelatnicima dežurnih službi poželio što manje intervencija u novogodišnjoj noći i uputio im srdačnu čestitku:

- Službe su tu da bdiju, da služe i da čuvaju građane, a svi mi ostali budimo pažljivi i odgovorni u večerašnjem slavlju, poručio je gradonačelnik Dukić poželjevši svima dobru zabavu, puno radosti te zdravljem, srećom i uspjehom ispunjenu novu 2020.godinu.

Vezane fotografije

Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju Budimo odgovorni i pažljivi i u novogodišnjem slavlju