U Maloj vijećnici Grada Zadra održan je 4. prekogranični sastanak partnera u projektu Zeleni otoci. Javna ustanova Natura Jadera, Zadarska županija i Grad Zadar u suradnji s BiH partnerima,  općinama Bosanska Krupa i Bihać te centrom PLOD provode projekt "Zeleni otoci". Projekt je vrijedan 523.417,49 EUR, od čega je 84,92% sufinanciranje EU-a.

Na ovom sastanku predstavljeno je sve do sada učinjeno u projektu i ono što tek slijedi. Tako su u okviru projekta uređena dva parka- Perivoj Vladimira Nazora u Zadru i Park Male ade u Bosanskoj Krupi. Najveći dio tih radova (uređenje sportskih i dječjih igrališta, hortikulturni radovi, uređenje staza) je završen, a predstoji još održavanje dviju edukativnih radionica, postavljanje informativnih ploča u parkove i izrada kurikuluma za izvođenje nastave u prirodi, što je dio održivosti ovog projekta. Također, održat će se još jedan prekogranični sastanak i predstaviti se svi uređeni lokaliteti.

Vezane fotografije

4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci 4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci 4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci 4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci 4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci 4. prekogranični sastanak u projektu Zeleni otoci