Snaga je u slovu
Snaga je u slovu
Fotogalerija Galerija
Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra. FOTOGALERIJA

Pod motom „Snaga je u slovu“ na ulicama našega grada održan je središnji programa ovogodišnjih Dana izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola grada Zadra. Škole su se, kao i prošlih godina, predstavile sa svim sadržajima koji ih najbolje prezentiraju, a bilo je tu pjesme, plesa, likovnih radova te brojnih drugih aktivnosti kojima se djeca bave u školama pored svog osnovnog nastavnog programa. I ovoga je puta dječji program napunio ulice zadarskog Poluotoka ne samo djecom i nastavnicima već i njihovim roditeljima. Radi se o hvalevrijednoj manifestaciji kojom se želi istaknuti važnost sveobuhvatnog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama koje uključuje ne samo klasično usvajanje znanja iz knjiga već i razvijanje svih kreativnih sposobnosti naše djece.

Učenike je obišao i gradonačelnik Grada Zadra Božidar Kalmeta u pratnji pročelnika za odgoj i školstvo, Jose Nekića i drugih suradnika.

Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra završit će svečanošću u Hrvatskom narodnom kazalištu, 2. lipnja 2016. u 19 sati, gdje će se dodijeliti pohvalnice, zahvalnice i prigodni darovi učenicima, a sam program svečanosti obogatit će učenici  svojim nastupima.

 

Vezane fotografije

Snaga je u slovu Snaga je u slovu Snaga je u slovu Snaga je u slovu Snaga je u slovu Snaga je u slovu