Kamen do kamena
Kamen do kamena

Grad Zadar organizirao Dane izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra pod motom Kamen do kamena
3. i 4. lipnja 2014. godine

Grad Zadar i ove godine organizirao je 3. i 4. lipnja 2014. godine Dane izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra pod motom Kamen do kamena.
U utorak 3. lipnja 2014. godine na ulicama i trgovima Poluotoka škole su se predstavile pjesmom, plesom, glumom, ali i svim drugim oblicima izražavanja koje se provode kroz školske izvannastavne aktivnosti. Početak je obilježen instalacijom “Hrvatska ptica” na Forumu i prigodnim programom u kojem su sudjelovale učenice Hana Perić i Paula Rambrot iz OŠ Š. Kožičića Benje i Anđela Malinka iz OŠ Stanovi. U izradi kamene instalacije “Hrvatska ptica” sudjelovala je Udruga za očuvanje kulturne i prirodne baštine i otoka Paga Suhozid iz Kolana. Likovno rješenje instalacije “Hrvatske ptice” osmislio je Igor Gluić, a u realizaciji su sudjelovale učenice 3. razreda Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn Lucija Jelić i Fani Gluić. U tehničkoj pripremi instalacije sudjelovala je tvrtka Klesarstvo Katuša d.o.o..
Na svečanosti 4. lipnja 2014. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu gradonačelnik Božidar Kalmeta uručio je učenicima i njihovim mentorima koji su na državnim natjecanjima osvojili prvo, drugo ili treće mjesto pohvalnice, zahvalnice i prigodne poklone.

Vezane fotografije

Kamen do kamena Kamen do kamena Kamen do kamena Kamen do kamena Kamen do kamena Kamen do kamena Kamen do kamena