Primanje za izaslanicu Grada Milwaukeeja  i članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin
Primanje za izaslanicu Grada Milwaukeeja  i članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin

U srijedu, 29. rujna 2021. u Maloj vijećnici održan je prijem za članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin, predvođene gđom Lynn Minturn, predsjednicom komore, uz koju su bili članovi gđa. Donna Dorau i gđa Deb Nollen te g. James Wilde u ime kompanije Entourage Expeditions, partnera hrvatskog poduzeća Katarina Line koje je organiziralo njihovo putovanje Hrvatskom.

Malo izaslanstvo koje je u Grad Zadar stiglo u ime grada-prijatelja Milwaukeeja, s kojim Zadar veže Sporazum o prijateljstvu i suradnji potpisan u svibnju 2015. godine, u ime gradonačelnika pozdravio je pročelnik Ureda gradonačelnika g. Neven Klarin, a u ime Gospodarske komore Zadarske županije njen predsjednik g. Denis Ikić.

Pročelnik Klarin se  u svojoj uvodnoj riječi osvrnuo na postojeću vezu Zadra i Milwaukeeja i izrazio želju da se intenzivira suradnja dvaju gradova, uključujući što više poslovnu zajednicu u budućnosti. G. Denis Ikić je goste upoznao s najvažnijim gospodarskim karakteristikama i potencijalima Zadra i Zadarske županije i pozvao da se zainteresirani članovi njihove zajednice slobodno obrate Komori za bilo kakve informacije koje su im potrebne, te s eventualnim iskazom interesa za uspostavom poslovne suradnje s našim gospodarskim subjektima.

Vezane fotografije

Primanje za izaslanicu Grada Milwaukeeja  i članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin Primanje za izaslanicu Grada Milwaukeeja  i članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin Primanje za izaslanicu Grada Milwaukeeja  i članove Gospodarske komore Hartlanda, Wisconsin