Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče
Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče
Gradonačelnik Dukić u obilasku mjesnih odbora.

Gradonačelnik Branko Dukić, zajedno sa suradnicima te direktorom TD Vodovod d.o.o. Zadar, Tomislavom Metekom i uz pratnju predsjednika mjesnog odbora Emila Perovića obišli su MO Ploča. U ovom mjesnom odboru poseban naglasak je na Ulici Put Ploče koja zahtjeva obnovu. Iz tog razloga Vodovod d.o.o. kreće s rekonstrukcijom vodovodne mreže kako bi se stanovnicima u ovom dijelu grada i tijekom ljetnih mjeseci osigurao nesmetan protok vode. Nakon toga, po završetku radova na vodovodnoj mreži, Grad Zadar obnovit će kolnički zastor u punom profilu prometnice.

U ovom mjesnom odboru također je u planu i  rekonstrukcija igrališta uz novu područnu osnovnu školu kako bi se poboljšali uvjeti za sve veći broj rekreativaca i učenika koji koriste ovo igralište. Što se tiče poboljšanja sigurnosti prometa, resorni odjel utvrdio je lokaciju za postavljanje kamere za nadzor brzine na Benkovačkoj cesti na mjestu na kojem su detektirana učestala prekoračenja brzine kretanja vozila.

Vezane fotografije

Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže i prometnice u ulici Put Ploče