Privremena regulacija prometa - ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića
Privremena regulacija prometa - ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova prekopavanja društva KONEKTOR d.o.o. iz Sukošana u ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića u Zadru na snazi biti privremena regulacija prometa.

            Privremena regulacija prometa obuhvaća zatvaranje Ulice Benka Benkovića za sav promet u neposrednoj blizini raskrižja ulica Put Bokanjca / Put Nina na dan 25. svibnja 2024.g. (subota) te će isti dan biti omogućeno prometovanje.

            U ulici Put Bokanjca od dana 29. svibnja 2024.g. (srijeda) regulacija prometa obuhvaća zatvaranje prometne trake i zabrane prometovanja u smjeru Bokanjca od raskrižja Put Nina / Benka Benkovića do raskrižja Put Bokanjca / Franje Petrića („Villa Fresti“), svakog radnog dana u vremenu od 8:00h – 16:00h nakon čega bi se omogućilo normalno prometovanje.

Predvidivo trajanje radova je 10 radnih dana.

            Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu postavljenu signalizaciju, te molimo za strpljenje i razumijevanje radi poteškoća u prometu.

            Zahvaljujemo na razumijevanju.

           

Vezane fotografije

Privremena regulacija prometa - ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića Privremena regulacija prometa - ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića