Prijemi za uspješne sportaše
Gradonačelnik Dukić čestitao na uspjesima i obećao daljnju potporu i suradnju Grada.

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicama, pročelnicom za kulturu i sport Dinom Bušić i njenom pomoćnicom Snježanom Jurinić upriličio je danas primanja za niz uspješnih zadarskih sportaša koji su u posljednje vrijeme ostvarili zapažene rezultate. Čestitao im je na njihovim uspjesima i obećao daljnju potporu i suradnju Grada u svim aspektima.

Na prijemu su bile članice ženskih veslačkih ekipa VK Jadran sa svojim trenerima; četverac na pariće mlađih juniorki i dvojac na pariće mlađih kadetkinja, a obje ekipe su na nedavnom državnom prvenstvu osvojile prva mjesta u svojoj kategoriji.
Boksač Toni Filipi osvajač je brončane medalje s Europskih igara u Minsku, trenutno se priprema za nadolazeće svjetsko prvenstvo.
Jure Tadić najmlađi je današnji sportaš, državni prvak u šahu, u kategoriji do 9 godina, a stekao je pravo nastupa na svjetskom kadetskom prvenstvu u Gruziji iduće godine. 
S brojim uspjesima mogu se pohvaliti i odbojkaši OK Zadar, koji su se ove godine plasirali u Super ligu, te će nastupati u natjecanjima nove, više kategorije. Također, mlađi kadeti OK Zadar su osvojili drugo mjesto na državnom prvenstvu.

Vezane fotografije