Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru
Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru
Najava izložbe.

Grad Zadar i Društvo arhitekata Zadra organiziraju izložbu radova pristiglih na Natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru. Izložba će biti otvorena 10. siječnja 2017. godine u Arheološkom muzeju Zadar u 18:00 sati. U sklopu otvorenja izložbe održat će se razgovor s članovima Ocjenjivačkog suda.
Izložba će biti otvorena od 10. do 21. siječnja 2017., radnim danom u vremenu od 9 do 14 sati i subotom od 9 do 13 sati.
Ulaz na izložbu je slobodan.

Vezane fotografije

Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru Izložba natječajnih radova urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru