Završeni radovi na rekonstrukciji frekventnog prometnog pravca iz smjera juga prema centru Zadra
Završeni radovi na rekonstrukciji frekventnog prometnog pravca iz smjera juga prema centru Zadra
Novim semaforiziranim raskrižjima na Putu Kotlara i uz Šestanski prilaz podignuta sigurnost i protočnost u prometu.

Nakon završetka svih radova na rekonstrukciji dvaju raskrižja – Ulice Vladka Mačeka sa Šestanskim prolazom i Puta Kotlara s Ulicom braće Miroslava i Janka Perice, danas rano poslijepodne za promet je otvoren cestovni pravac koji s novim uvjetima omogućava sigurniji i protočniji promet iz pravca juga u Zadar prema Autobusnom kolodvoru i centru grada. Nakon uređenja križanja Ulice braće Perice s ulicama Franka Lisice i 159. brigade te izgradnje rotora prema luci Gaženica, ovim zahvatom kompletno je uređen jedan od najfrekventnijih prometnih pravaca u Zadru.

Rekonstrukcijom koja je sukladno ugovorenim obvezama trajala 6 mjeseci, na toj prometnoj trasi semaforizirana su spomenuta raskrižja, na njima izgrađeni novi cestovni trakovi za lijeva skretanja te je asflatiran kolnik do Ulice Ante Starčevića.

 

Radove vrijedne  ukupno 557.768,76 EUR izvela je tvrtka Cestogradnja prema projektu UOIG Damir Mandra.

Vezane fotografije

Završeni radovi na rekonstrukciji frekventnog prometnog pravca iz smjera juga prema centru Zadra Završeni radovi na rekonstrukciji frekventnog prometnog pravca iz smjera juga prema centru Zadra Završeni radovi na rekonstrukciji frekventnog prometnog pravca iz smjera juga prema centru Zadra