Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune"
Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune"
"Kune" odale počast svojim poginulim suborcima u VRO "Maslenica".

Zamjenik gradonačelnika Grada Zadra, Ivica Vlakić i pročelnik UO za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut, primili su danas u Maloj vijećnici Grada Zadra članove 3. gardijske brigade Hrvatske vojske - Kune.  

Pripadnici 3. gardijske brigade i članovi obitelji njihovih poginulih suboraca i prijatelja i ove su godine odali počast i zapalili svijeću te se sjetili svojih 18 suboraca poginulih u akciji Maslenica u Kašiću. Nakon toga posjetili su i Grad Zadar kako bi iskazali zahvalnost Gradu na pomoći pri organizaciji njihovog dolaska u Zadar i Kašić.

-Naš grad i naši sugrađani pamte i cijene vašu žrtvu koju ste položili u obrani Zadra i naše domovine i podržava vaše nastojanje da se ta žrtva ne zaboravi. Naša dužnost i najmanja stvar koju možemo učiniti je ta da vam u tome pomognemo, istaknuo je ovom prigodom zamjenik Vlakić.

Na kraju susreta razmijenjeni su prigodni darovi, a slavonski branitelji obećali su da će se dogodine potruditi doći u Zadar na sam dan obilježavanja VRO Maslenica i središnju proslavu kako bi se pridružili ostalim hrvatskim braniteljima i drugim ratnim postrojbama Hrvatske vojske.

Vezane fotografije

Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune" Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune" Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune" Zamjenik Vlakić primio branitelje 3. gardijske brigade "Kune"