Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda
Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda
Na Novom Bokanjcu.

Direktor Hrvatskih voda, Zoran Đuroković sa suradnicom Irinom Putica iz Vodno-gospodarskog odjela Split u pratnji gradonačelnika Grada Zadra, Branka Dukića i pročelnika za prostorno uređenje i graditeljstvo, Darka Kasapa, obišao je lokaciju na predjelu Novoga Bokanjca gdje će se projektirati, a onda uskoro i izgraditi novi uredi Vodno-gospodarske ispostave Zadar. U 2021. godini bit će naručeni projekti i po dobivanju svih potrebnih suglasnosti i dozvola, započeti će se s izgradnjom nove zgrade.

- Obzirom na velik intenzitet radova u vodno-gospodarskom sektoru na području cijele Zadarske županije te kako bi se stvorili preduvjeti za daljnju realizaciju tih projekata potrebno je iz neuvjetnih prostora u kojima sada funkcioniraju Hrvatske vode na području grada Zadra prijeći u nove i modreno opremljene prostore za koje će Hrvatske vode u proračunu predvidjeti sredstva, izjavio je direktor Đuroković.

Gradonačelnik Grada Zadra, Dukić obećao je podršku u realizaciji ovoga projekta.

Vezane fotografije

Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda Uz redovne investicije na području Zadarske županije Hrvatske vode planiraju izgradnju novih modernih ureda