Uskrsna čestitka
Uskrsna čestitka
Gradonačelnika Grada Zadra, Branka Dukića.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Uskrs ove godine dočekujemo u izazovnim, nesigurnim i neizvjesnim vremenima uzrokovanim pojavom i širenjem korona virusa koji je poremetio živote ljudi u našem gradu, diljem naše Domovine i cijeloga svijeta.

Stoga želim izraziti zahvalnost zdravstvenim djelatnicima, posebno liječnicima i medicinskim sestrama koji svakodnevno požrtvovno rade na zaštiti zdravlja cijele zajednice i liječenju oboljelih. Hvala svim ostalim službama koje ulažu iznimne napore kako život ne bi stao i kako bi prebrodili ovu pandemiju sa što manje štetnih posljedica.

Iznimnu i veliku zahvalnost upućujem svima vama, drage moje sugrađanke i sugrađani.
Hvala Vam na strpljenju, odgovornosti i solidarnosti koju pokazujete iz dana u dan, svjesni da o nama samima ovisi kada će ova situacija proći i kada ćemo se ponovno moći družiti i vratiti svakodnevnom životu.

Uskrs je blagdan kada slavimo Kristovo uskrsnuće, pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom. Neka ovaj Uskrs u Vaše domove unese vjeru i nadu u tu pobjedu i bolje sutra.

U ime gradske uprave Grada Zadra, svojih zamjenika, predsjednika Gradskog vijeća i vijećnika Grada Zadra te u svoje osobno ime od srca Vam čestitam najveći kršćanski blagdan i želim Vam prije svega dobro zdravlje, obilje ljubavi, mira, snage i zajedništva.

Čuvajmo sebe i svoje bližnje, a time i cijeli naš narod. Ostanimo doma.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs.
Vaš gradonačelnik

Branko Dukić