Sretan Uskrs
Sretan Uskrs
Uskrsna čestitka gradonačelnika Branka Dukića.

Drage Zadranke i Zadrani,

ususret najvažnijem i najvećem kršćanskom blagdanu prisjećamo se svega što Uskrs predstavlja – blagdan je to kada slavimo nadu i Kristovo uskrsnuće koje vraća vjeru u pobjedu svjetla nad tamom.

Ni ove godine, nažalost, nismo u mogućnosti obilježiti ga na način na koji bismo to možda htjeli, uz tradicionalne nam i drage običaje, ali i dalje ga možemo obilježiti u svojim srcima i u krugu najuže obitelji. Neka nam ovaj Uskrs svima osnaži vjeru da ćemo uskoro opet moći bezbrižno zagrliti naše najmilije i s njima podijeliti sve važne trenutke u našim životima.

U vremenu kad smo bili suočeni s brojnim izazovima, pokazali smo naše zajedništvo i brigu jedni za druge kada je to najpotrebnije. Hvala vam na solidarnosti i odgovornosti koju svi zajedno pokazujete svakog dana. Ostanimo i dalje odgovorni i mislimo na one koji su najugroženiji, s nadom da ćemo se čim prije vratiti našem 'starom normalnom'.

Želim vama i vašim obiteljima, prije svega, zdravlja, a potom i obilje blagostanja i mira. Neka ljubav i radost ispune vaša srca, domove i trenutke s najmilijima!

U ime gradske uprave Grada Zadra, svojih zamjenika, predsjednika Gradskog vijeća i vijećnika Grada Zadra te u svoje osobno, sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!

Vaš gradonačelnik

Branko Dukić