Početkom rujna započeli su radovi na uređenju kolnika (asfaltiranju) nerazvrstanih cesta na području Grada Zadra, a prema prvom ovogodišnjem ugovoru koji obuhvaća 20-tak ulica i prilaza.
Početkom rujna započeli su radovi na uređenju kolnika (asfaltiranju) nerazvrstanih cesta na području Grada Zadra, a prema prvom ovogodišnjem ugovoru koji obuhvaća 20-tak ulica i prilaza. Radove vrijedne oko 2 milijuna kuna financira Grad Zadar, izvodi tvrtka «Franto», a ugovoreni rok za završetak radova je sredina mjeseca studenog ove godine.
Ulice i prilazi koji će ovim ugovorom biti asfaltirane su:
I.Kerdića/Virska/Ravska/Pašmanski prilazi, Sv.Marije/Šibenska, Sv.Marije (parkiralište), Put Gumlina s prilazima, Modruška/prilaz kbr.51-53, Kožino- manje ulice u samom mjestu, te tamponiranje ceste od restorana «Toni» prema moru, zatim J.Klovića/Put Dikla, Šubića od Cezana, Sandalja Hranića, Dragutina Blažekovića, Case Popolare te MO Gaženica (igralište).
U prethodne dvije godine, odlukom Gradskog poglavarstva uredeni su kolnički zastori na preko 70 nerazvrstanih ulica u našem gradu. Dio je to kontinuiranog programa kojemu je cilj da Zadar u što skorije vrijeme postane grad u kojem nema ulica s neuređenim kolnikom.