Sjećanje na Škabrnju i Vukovar
Sjećanje na Škabrnju i Vukovar
Obilježena 28.godišnjica stradanja Škabrnje.

Škabrnja se prisjetila svojih mještana i branitelja ubijenih na današnji dan, 18. studenog 1991. godine od strane velikosrpskog agresora, u Domovinskom ratu. 

Položeni su vijenci na spomen obilježje, a u koloni sjećanja sudjelovalo je tisuće ljudu pristiglih iz cijele Hrvatske, koji su došli odati počast stradanju Škabrnje.

Također, osnovna škola Zadarski otoci u suradnji s Gradom Zadrom i braniteljskim udrugama i ove je godine na Dan sjećanja na Vukovar i Škabrnju organizirala mimohod sjećanja od Narodnog trga do Vukovarske ulice. Mimohodou su se pridružili brojni Zadrani kako bi bi odali poštovanje i izrazili na ovaj način zahvalnost žrtvi našeg naroda, branitelja i civila bez kojih danas ne bismo imali svoju domovinu. U današnjim obilježavanjima sudjelovao je i gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić sa suradnicima. 

Vezane fotografije

Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar Sjećanje na Škabrnju i Vukovar