Grad Zadar je bio domaćin praktične radionice o programu Europa za građane(Mjera 1. Bratimljenje gradova). Sudionici, predstavnici gradova i općina na radionici su dobili detaljne informacije o prednostima i uvjetima ovog natječaja namjenjenog gradovima i općinama koji već surađuju ili tek žele uspostaviti suradnju s drugim gradovima i općinama; te onima koji žele razviti ili ojačati postojeću mrežu gradova i općina. Također dobili su i praktične upute te pomoć u izradi vlastite projektne prijave. Radionica je održana u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz suradnju Grada Zadra i tvrtke Karzen i Karzen.

Grad Zadar je bio domaćin praktične radionice o programu Europa za građane(Mjera 1. Bratimljenje gradova). Sudionici, predstavnici gradova i općina  na radionici su  dobili detaljne informacije o prednostima i uvjetima ovog natječaja namjenjenog  gradovima i općinama koji već surađuju ili tek žele uspostaviti suradnju s drugim gradovima i općinama; te onima koji žele razviti ili ojačati postojeću mrežu gradova i općina. 
Također dobili su i praktične upute te pomoć u izradi vlastite projektne prijave.
Radionica je održana  u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, uz suradnju Grada Zadra i tvrtke Karzen i Karzen.