Regionalno umrežavanje organizacija i radionica za razvoj projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014 - 2020
Regionalno umrežavanje organizacija i radionica za razvoj projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014 - 2020
"Connecting Neighbors 2020 – writing the EU story together" u Sarajevu - Poziv na iskaz interesa za udruge

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014-2020, s nacionalnim kontakt točkama iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, željela bi i ove godine organizirati regionalno umrežavanje organizacija i radionicu za razvoj projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014 - 2020, pod nazivom Connecting Neighbors 2020 – writing the EU story together, u Sarajevu.

Cilj događanja je umrežavanje potencijalnih partnera iz regije, te što kvalitetnija zajednička priprema projektnih prijedloga za zadnji rok za prijavu projektnih ideja (1. rujna), u sklopu Programa unutar postojeće financijske perspektive u 2020. godini.

Iskaz interesa popunjava se na poveznici, a u slučaju nastavka povoljne epidemiološke situacije u Hrvatskoj i regiji, Ured za udruge će u drugom tjednu lipnja raspisati javni poziv za prijavu za sudjelovanjem.

Ukoliko se događaj bude organizirao, sudionicima iz Hrvatske će Ured za udruge osigurati prijevoz u oba smjera, pokriti troškove smještaja i obroka.