Prijem za predstavnike futsal reprezentacija
Prijem za predstavnike futsal reprezentacija
Uoči utakmica na Višnjiku.

Gradonačelnik Božidar Kalmeta sa suradnicima je u Maloj vijećnici Grada Zadar upriličio prijem za predstavnike futsal reprezentacija Hrvatske i Italije, a u povodu prijateljskih utakmica koje se igraju danas i sutra u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.
Gradonačelnik je dao kratki osvrt na sportsku tradiciju Zadra, prvenstveno u košarci i veslanju, ali je spomenuo i veliku popularnost nogometa, naročito malog nogometa i futsala među građanima. U Zadru djeluje preko 40 malonogomentnih ekipa. 
-Sretan sam i počašćen što ste odabrali Zadar kao mjesto ovog prijateljskog susreta i siguran sam da će odaziv i podrška gledatelja ovoa dva dana biti velika.
U ime Hrvatskog nogometnog saveza obratio se Boris Boris Durlen, predsjednik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku HNS-a, rekavši kako je Zadar odabran zbog izvrsnih uvjeta u dvorani, ali i zbog očekivane dobre atmosfere. Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, to je velik korak naprijed ka domaćinstvu ostalih futsal turnira i utakmica reprezentacije.
Talijanski predstavnik naglasio je svoje zadovoljstvo dolaskom u Zadar, rekavši kako su s hrvatskom reprezentacijom prvenstveno prijatelji izvan terena, a tek onda protivnici na terenu. Smještaj i prijem u Zadru ispunio je sva njihova očekivanja te su počašćeni poštovanjem koje osjećaju.

Prijateljske utakmice će se odigrati 26. i 27. siječnja u 19 sati na Višnjiku.

Vezane fotografije

Prijem za predstavnike futsal reprezentacija Prijem za predstavnike futsal reprezentacija Prijem za predstavnike futsal reprezentacija