Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire
Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire
Povodom objave natječaja za izvođača radova.

Povodom objave natječaja za izvođača radova na Centru Mocire, u radnom obilasku Centra danas su bili predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Goran Kolarić i Nikica Šikić, zajedno sa zamjenikom gradonačelnika, Antom Babićem i pročelnicima Darkom Kasapom, Josom Nekićem i Marijem Pešutom.

Podsjećajući na važnost ovoga projekta za Grad Zadar, pročelnik za graditeljstvo Kasap je istaknuo kako je, s obzirom na protok vremena, UO za graditeljstvo uložio maksimalne napore na usklađenju projekta s novim standardima za sve tri ustanove koje će biti u njemu smještene, a sve s ciljem dobivanja uporabne dozvole. Nakon što su usklađeni svi zahtjevi sva tri dionika ovoga projekta, a to su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Grad Zadar, uslijedilo je potpisivanje IV. Dodatka Ugovora o sufinanciranju kapitalnog projekta izgradnje Centra Mocire, u travnju ove godine u Ministarstvu za demografiju, a ugovor su supotpisali  gradonačelnik Branko Dukić i ministrice Nada Murganić i Blaženka Divjak.

http://www.grad-zadar.hr/vijest/opce-vijesti-28/gradonacelnik-dukic-potpisao-dodatak-ugovoru-o-sufinanciranju-centra-mocire-4400.html

Pročelnik Kasap je naglasio kako je za izgradnju potrebne infrastrukture i trafostanice Grad Zadar izdvojio dodatnih 4 milijuna kuna. Nakon provedene potrebne procedure, početak radova planira se u veljači sljedeće godine, a rok za izgradnju je deset mjeseci od početka radova. S obzirom na složenost zahvata očekuje se da će objekt biti u funkciji do kraja sljedeće 2019. godine.

Procijenjena vrijednost završetka objekta je 17 milijuna kuna plus PDV čemu još treba pridodati troškove opremanja svakog pojedinog dijela Centra.

Vezane fotografije

Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire Predstavnici ministarstava u obilasku Centra Mocire