Otvorenje Adventa u Zadru
Otvorenje Adventa u Zadru
Laserski show, pirotehnika, Rockatansky, Zimski vrtovi ,klizalište i veliko iznenađenje na Forumu!

Svečanim otvorenjem u petak od 19 sati na Trgu Petra zoranića uz HRT-ovog voditelja Frana Ridjana, svirku sjajnog „Rockatansky banda“, laserski show i pirotehnički spektakl – započet će petodnevna manifestacija „Advent u Zadru“. Drugo izdanje adventsko-novogodišnjih događanja u Zadru ponudit će daleko više od prošlogodišnjeg, pa će i prije službenog otvorenja program započeti od jutarnjih sati na drugim lokacijama Poluotoka. Već od 10 sati klizalište „Ledeni park“ uz crkvu sv. Marije otvara svoja vrata s dvosatnim programom besplatnog klizanja i degustacijom fritula, dok se u večernjem dijelu programa u 22 sata kod sv. Donata priprema – veliko svjetlosno iznenađenje!

Do same svečanosti otvorenja „Adventa u Zadru“ na Trgu pet bunara od 17 sati poznati zadarski voditelj i animator Toto priprema dječje karaoke, a sat kasnije svoj glazbeni show priređuje DJ Špela. I nije to sve: nakon koncerta „Rockatansky banda“ od 22 sata na dvije lokacije – kod Hrvatskog narodnog kazališta i Arheološkog muzeja – svi su pozvani na đir, druženje i uživanje uz „Zimske vrtove“ na uređenoj, uljepšanoj i u svečano ruho odjevenoj Kalelargi.

Sutradan u subotu organizatori iz Turističke zajednice grada Zadra spremaju još bogatiji program s paljenjem prve adventske svijeće i koncertom Nene Belana& njegovih „Fiumensa“ te još ponekim iznenađenjem.

Obožavateljice u transu: dolazi Ivan Zak!

Velika glazbeno-estradna zvijezda, hrvatski princ popa i melem za tužna srca – Ivan Zak – na radost brojnih obožavateljicadolazi u Zadar kako bi se na licu mjesta uvjerio u raskoš ovogodišnjeg „Adventa u Zadru“. Šuška se kako će megapolularni pjevač oko 17 sati biti na Trgu Petra Zoranića!

Zimski spektakl na klizalištu

Hokej, klizanje, disko večeri, brucošijade – nema što klizalište „Ledeni park“ slovenske tvrtke „Lucky Luka“ neće ovog prosinca i siječnja ponuditi svim zadarskim ljubiteljima zimskih radosti. Već od 10 sati u petak s dvosatnim besplatnim programom klizanja uz degustaciju fritula i gastro show, počinje njihov petotjedni zimski spektakl!

Uz klizalište se nalazi ugostiteljestvo i dječja igraonica. Očekuje vas puno dobre zabave sve do 15. siječnja 2017. godine. do kad će klizalište biti otvoreno. Radno vrijeme klizališta je od 8 do 12 sati svakim radnim danom za škole od 12 do 22 za sve ostale, petak i subotu od 12 do 24 sata i nedjeljom od 9 do 22 sata za svih. Info telefon klizališta je 098 854 431. Cijena klizanja je 30 kn, za rođendane 25 kn a najam pomagala za klizanje je 20 kn.

Vezane fotografije

Otvorenje Adventa u Zadru Otvorenje Adventa u Zadru Otvorenje Adventa u Zadru Otvorenje Adventa u Zadru Otvorenje Adventa u Zadru