Nakon službenog otvorenja novog-starog Masleničkog mosta, gradonačelnik Zadra dr. Živko Kolega sa svojim se suradnicima, te u nazočnosti ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete uputio na državnu cestu D-8 gdje je u promet pustio rekonstruiranu završnu dionicu ceste D-8 koja s proteže od potoka Ričine do Bibinja
Nakon službenog otvorenja novog-starog Masleničkog mosta, gradonačelnik Zadra dr. Živko Kolega sa svojim se suradnicima, te u nazočnosti ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete uputio na državnu cestu D-8 gdje je u promet pustio rekonstruiranu završnu dionicu ceste D-8 koja s proteže od potoka Ričine do Bibinja.

Premda se još radi na pristupnim putovima ove ceste, rekonstruirana je prometnica puštena u promet zbog pojačanih gužvi i zastoja koje je donio početak ovogodišnje turističke sezone.

Završetkom ove dionice, u potpunosti je završena obnova ove četverotračne državne ceste na prolazu kroz Zadar, a čije su se dionice postupno rekonstruirale od 1999. godine.