Održavanje biciklističke utrke „Tour of Croatia" - obavijest vozačima
Održavanje biciklističke utrke „Tour of Croatia" - obavijest vozačima

Pozivaju se vlasnici vozila da automobile od 21. travnja pa do 23. travnja ne koriste parkirališna mjesta u Ulici Narodnog lista, Bedemima zadarskih pobuna (Muraj) te ulicama Božidara Petranovića, Zadarskog mira 1358, Mihovila Pavlinovića i Ruđera Boškovića budući da je za održavanje biciklističke utrke „Tour of Croatia" potrebno osigurati čitav prostor kolnika zajedno s parkiralištem. 

Svi vlasnici vozila s prebivalištem na Poluotoku mogu u navedenom vremenu besplatno koristiti alternativni prostor na sportskim terenima na Ravnicama te ostale gradske parkirne zone. Vozila koja u navedenom vremenskom periodu ostanu na parkiralištu biti će premještena „pauk" vozilom radi nesmetanog održavanja utrke i sigurnosti sportaša sudionika utrke. Molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.Prvi biciklisti, u Zadru na Forum, očekuju se u četvrtak oko 16 sati.

U prilogu donosimo raspored i satnicu rute međunarodne biciklističke utrke "Tour of Croatia" koja se ove godine premijerno održava od srijede 22. do nedjelje 26. travnja na trasi dugačkoj 900 kilometara duž Dalmacije, Kvarnera, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Vezani dokumenti

Dokument etape - staze.doc