Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila
Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila
Na Gradskom groblju položeni vijenci za poginule pripadnike hrvatske policije.

Policijska uprava zadarska organizirala je svečanost proslave Dana hrvatske policije i blagdana njihovog zaštitnika, sv. Mihovila. Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca pred Središnjim križem na Gradskom groblju. U čast svim poginulim policajcima i hrvatskim braniteljima, vijence su položili i svijeće zapalili roditelji poginulih policajaca, načelnik PU Zadarske sa suradnicima, izaslanstva Državne uprave, Grada Zadra, Zadarske županije i brojni drugi predstavnici institucija i udruga. U ime Grada Zadra vijenac i svijeću je položio gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa zamjenicima, Zvonimirom Vrančićem i Ivicom Vlakićem.

Obilježavanje se nastavilo svetom misom zadušnicom za poginule policijske službenike u Domovinskom ratu u crkvi sv. Mihovila. Tradicionalno, središnja svečanost i svečani postroj održan je u policijskom centru "Franko Lisica", a dodijeljena su i priznanja zaslužnim policajcima koji su se posebno istakli obavljajući svoje zadaće tijekom protekle godine.

Vezane fotografije

Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila Obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila