Nabavljen novi kombi za invalide
Nabavljen novi kombi za invalide
Liburnija preuzela novo kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.

Na Trgu Petra Zoranića gradonačelnik Branko Dukić danas je direktoru tvrtke Liburnija Edvinu Šimunovu predao na korištenje novo kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom. Vozilo je potpuno prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom u kolicima ili s hodalicama, te bez njih, a njegova nabava i prilagodba stajala je 375 000 kn. Primopredaji su nazočili i članovi Udruge tjelesnih invalida čiji predsjednik Jozo Kasipović je istaknuo izvrsnu suradnju s Gradom Zadrom. 
Prijevoz ovim vozilom bit će omogućen svim osobama s invaliditetom koje ne mogu koristiti redovni gradski prijevoz.  Tvrtka Liburnija pri nabavi novih gradskih autobusa vodi računa da svi budu niskopodni i s rampama za invalide, tako da je i gradski prijevoz sve dostupniji osobama s poteškoćama u kretanju, a i besplatan svim članovima Udruge tjelesnih invalida.

Vezane fotografije

Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide Nabavljen novi kombi za invalide