Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče
Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče
Živimo zdravo, igramo se, čuvamo park i zelenilo!

U kompleksu ŠC-a Višnjik postavljeni su informativni panoi i ploče. Na četirima glavnim ulazima veliki su panoi na kojima su pregledno naznačeni sadržaji i parkirališta, te istaknute bitne informacije iz kućnoga reda za sve posjetitelje i za sve korisnike.
Kod svakog sportskog ili rekreacijskog objekta, te kod Dječjega igrališta i Parka s poligonom za pse postavljene su ploče s osnovnim informacijama, zahvalom za poštivanje kućnoga reda, te upozorenjem da je uporaba svih sportskih i rekreacijskih površina i postavljenih sprava na vlastitu odgovornost.
Na zelenim površinama, pak, istaknuta su upozorenja vlasnicima kućnih ljubimaca, a na nekoliko točaka trim staze i savjet sportašima i rekreativcima da tijekom svojih aktivnosti konzumiraju dovoljno tekućine. Svi natpisi, također, sadrže i broj telefona za kontakt sa službom za održavanje, te broj 112 na koji se mogu prijaviti možebitni hitni slučajevi.

Opća poruka, pak, svim posjetiteljima i korisnicima je: Živimo zdravo, igramo se, čuvamo park i zelenilo!

 

Info panoi na Višnjiku

Športski Centar Višnjik

 

 

Vezane fotografije

Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče Na Višnjiku postavljeni informativni panoi i ploče