Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž
Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž
Fotogalerija Galerija
Ministar Šustar i gradonačelnik Kalmeta zaželjeli učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima uspješan početak nove školske godine - FOTOGALERIJA

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, zajedno s gradonačelnikom Grada Zadra, Božidarom Kalmetom, zaželio je u OŠ "Petar Preradović" u Zadru, sretan i uspješan počeatk nove školske godine, svim učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima. 

- Poseban pozdrav želim uputiti prvašićima, a i svima ostalima i želim vam poručiti da je vrijeme učenja najljepše razdoblje u životu svakog čovjeka. Mi u ministarstvu trudimo se i činimo sve kako bi stvorili jdnake preduvijekte za svih i da sva djeca imaju primjerene uvjete za školovanje i razvoj, kazao je ministar Šustar. Pohvalio je i ravnateljicu škole Stanku Peru Martinac koja je od ove godine uspjela za oko 500 učenika škole organzirati nastavu u jednoj smjeni, što će, kako je istaknuo ministar dodatno doprinijeti kvalitetu izvođenja nastave. Ministar je također naglasio i poručio svim učenicima da u svakom trenutku trebaju biti ponosni na grad u kojem žive, na Zadar i na svoju domovinu Hrvatsku. 

Nakon Zadra, ministar Šustar, u društvu voditelja Povjerenstva za unaprijeđenje reforme odgoja i obrazovanja Dijane Vican i Matka Glunčića, posjetio je školu na Velom Ižu odakle se videolinkom obratio učenicima u OŠ Zadarski otoci zajedno s Predsjednicom RH, Kolindom Grabar Kitarović. 

Program posjeta nastavljen je u poslijepodnevnim satima obilaskom Sveučilišta u Zadru i susretom sa studentima.

Vezane fotografije

Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž Ministar znanosti Šustar posjetio Zadar i Veli Iž