Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja
Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja
11.redovna izvještajna Skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije.

Danas je u restoranu Falcon održana 11.redovna izvještajna Skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije. Već tradicionalno Skupštini su u ime Grada Zadra nazočili gradonačelnik Božidar Kalmeta i pročelnik UO za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut te u ime Zadarske županije zamjenik župana, Božidar Longin.

Gradonačelnik Kalmeta ovom je prigodom govorio o spomeniku poginulim braniteljima u Domovinskom ratu koji će biti postavljen u parku na Trgu kneza Višeslava u uvali Jazine. Podsjetio je da je natječaj za izradu umjetničkog rješenja spomenika u tijeku i da završava 15. listopada. Iskazao je uvjerenje da će ocjenjivački sud, u kojem je među ostalim i predstavnica ove udruge, odabrati najbolji rad. - Siguran sam da ćemo se svi, koji poštujemo žrtvu vaše djece, u svibnju sljedeće godine okupiti na otkrivanju toga spomenika. Bit će to spomenik koji će, ne samo nas nego i sva buduća pokoljenja, podsjećati na ljude, branitelje koji su stvarali slobodnu i demokratsku domovinu Hrvatsku.

I gradonačelnik i zamjenik župana obećali su daljnju podršku udruzi i zaželjeli članovima uspjeh u radu.

Na sjednici Skupštine predsjednik udruge, Krste Zubčić podnio je izvješće o radu za ovu godine te članovima prezentirano i financijsko izvješće o poslovanju udruge.

Vezane fotografije

Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja Gradonačelnik s roditeljima poginulih branitelja