Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena
Gradonačelnik primio oftalmologa dr. Klausa Petera Boergena

Gradonačelnik Božidar Kalmeta primio je danas u Maloj vijećnici Grada Zadra stručnjaka za oftalmologiju, dr. Klausa Petera Boergena koji već sedmu godinu za redom na Odjelu oftalmologije zadarske Opće bolnice educira kolege i zajedno s njima operira strabizam.

- Želio sam vas ugostiti kako bih vam izrazio zahvalnost u svoje osobno ime ali i u ime svih građana i vaših pacijenata, posebice onih najmlađih, kojima ste pomogli u liječenju strabizma. Također, vaš dugogodišnji rad sa zadarskim oftalmolozima od neizmjerne je važnosti za napredak ove grane medicine u Zadru. Grad Zadar je zajedno sa svojim gospodarstvenicima mnogo uložio u opremanje naše bolnice koja je zahvaljujući tome dosegla zavidne standarde, međutm bez kvalitetnog i educiranog kadra nema niti napretka, istaknuo je ovom prigodom gradonačelnik Kalmeta, ujedno zahvalivši i doktorici Suzani Kovačević i njezinom timu koji je također pridonio razvoju Odjela za oftalmologiju zadarske bolnice.

Doktor Boergen izrazio je zahvalnost na neočekivanoj i toploj dobrodošlici ističući kako je neizmjerno ponosan što je njegov rad prepoznat ne samo u Zadru već i u drugim djelovima Hrvatske iz kojih mu dolaze pacijenti. - Raduje me što će moj doprinos ostati zapamćen i nakon što mene jednog dana više tu ne bude, dodao je.

Vezane fotografije

Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena Gradonačelnik primio oftalmologa  dr. Klausa Petera Boergena