Gradonačelnik primio oftalmologa dr. Klausa Petera Boergena

Gradonačelnik Božidar Kalmeta primio je danas u Maloj vijećnici Grada Zadra stručnjaka za oftalmologiju, dr. Klausa Petera Boergena koji već sedmu godinu za redom na Odjelu oftalmologije zadarske Opće bolnice educira kolege i zajedno s njima operira strabizam.

- Želio sam vas ugostiti kako bih vam izrazio zahvalnost u svoje osobno ime ali i u ime svih građana i vaših pacijenata, posebice onih najmlađih, kojima ste pomogli u liječenju strabizma. Također, vaš dugogodišnji rad sa zadarskim oftalmolozima od neizmjerne je važnosti za napredak ove grane medicine u Zadru. Grad Zadar je zajedno sa svojim gospodarstvenicima mnogo uložio u opremanje naše bolnice koja je zahvaljujući tome dosegla zavidne standarde, međutm bez kvalitetnog i educiranog kadra nema niti napretka, istaknuo je ovom prigodom gradonačelnik Kalmeta, ujedno zahvalivši i doktorici Suzani Kovačević i njezinom timu koji je također pridonio razvoju Odjela za oftalmologiju zadarske bolnice.

Doktor Boergen izrazio je zahvalnost na neočekivanoj i toploj dobrodošlici ističući kako je neizmjerno ponosan što je njegov rad prepoznat ne samo u Zadru već i u drugim djelovima Hrvatske iz kojih mu dolaze pacijenti. - Raduje me što će moj doprinos ostati zapamćen i nakon što mene jednog dana više tu ne bude, dodao je.

Vezane fotografije