U ozračju blagdana Svete Lucije, gradonačelnik Živko Kolega sa suradnicima posjetio je danas djecu novouređenog vrtića Ciciban, prigodno ih darivajući
U ozračju blagdana Svete Lucije, gradonačelnik Živko Kolega sa suradnicima posjetio je danas djecu novouređenog vrtića Ciciban, prigodno ih darivajući.

Objekt u kojega je Grad Zadar uložio 10,5 milijuna kuna, a koja je svoja vrata zadarskim mališanima otvorio prije nekoliko dana, u potpunosti je renoviran i rekonstruiran nadogradnjom jednog kata. Time je ovaj vrtić, umjesto dosadašnjih pet boravaka, dobio 10 boravaka za djecu, i to 4 za jasličnu dob i 6 za vrtićku dob.
Rekonstrukcijom ovog dječjeg vrtića broj smještajnih kapaciteta se udvostručio, tako sada taj vrtić pohađa 220 djece.

S obzirom da će u ovom objektu biti sjedište nove ustanove Sunce, ondje su četiri uredske prostorije, a ugrađena je i nova kotlovnica, nova praonica rublja i nova kuhinja za koju će oprema stići tijekom 2006.godine.

U 2006. godini opremit će se vrtić na Smiljevcu te se izraditi potrebna dokumentacija za nadogradnju dječjeg vrtića "Grigor Vitez", sve kako bi se postigao zadani cilj – osigurano mjesto za svako dijete u vrtiću.