Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić"
Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić"

Povodom početka nove pedagoške i školske godine 2014/2015. zamjenik gradonačelnika, Zvonimir Vrančić sa suradnicima posjetio je dječji vrtić "Ciciban" i osnovnu školu "Šime Budnić" i djeci, roditeljima, nastavnicima i svim odgojno-obrazovnim djelatnicima zaželio puno uspjeha u radu. 

- Ove je godine u dječji vrtić "Radost" upisano ukupno 1070, a u "Sunce" 668 djece. Uz djecu koja su upisana u vrtiće drugih osnivača dolazimo do brojke od preko 2500 djece koja su obuhvaćena ustanovana predškolskog odgoja i obrazovanja što čini 80% ukupne populacije zadarskih mališana koji imaju potrebu za korištenjem ustanove predškolskog odgoja. Što se tiče predškole ona će započeti 1. listopada u skladu s Pravilnikom koji regulira ovo područje. - Možemo reći da su naše predškolske ustanove spremne i za provođenje programa predškole koji je od ove godine obvezan. 

U prve razrede osnovnih škola upisano 937 prvašića što je 60 više nego protekle godine, istaknuo je zamjenik Vrančić. Grad Zadar redovito brine o školama pa su ovoga ljeta mnoge škole uređene i obnovljene i za tu je namjenu utrošeno oko 3 milijuna kuna. Važno je napomenuti da su od ove školske godine otvorena i dva nova programa produženog boravka i to u OŠ "Bartol Kašić" i OŠ "Šime Budinić" uz škole "Kruno Krstić", "Stanovi", "Petar Preradović" i "Zadarski otoci" u kojima se program već provodio. 


Vezane fotografije

Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić" Zamjenik Vrančić posjetio dječji vrtić "Ciciban" i OŠ "Šime Budinić"