Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“
Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“
Fotogalerija Galerija
U dvorani na Višnjiku, povodom obilježavanja 24. godišnjice VRO "Maslenica '93".

Povodom obilježavanja 23. obljetnice VRO "Maslenica", u subotu je na Višnjiku započeo međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“.

Kao i svake godine, turnir su otvorili, organizatore i sudionike pozdravili zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta i zadarski župan Stipe Zrilić. Podsjetili su na značaj vojno-redarstvene operacije Maslenica, važnost prisjećanja i obilježavanja te akcije te izrazili zadovoljstvo kontinuitetom održavanja ovog turnira. 

Organizator turnira je klub sjedeće odbojke OKI Zadar, a uz organizatore na turniru sudjeluju i OKI Fantomi iz Sarajeva, KSO Zenica 92, SDI Hrabri iz Zagreba, OK Zagreb i reprezentacija Dalmacije. Čitav program natjecanja održava se u pomoćnoj dvorani 1, a turnir počinje u 9 sati i 30 minuta i traje do 18.00 sati navečer.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ Gradonačelnik Kalmeta i župan Zrilić otvorili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“