Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka
Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka
U Medicinskoj školi otvoreno Državno natjecanje za medicinske sestre i dentalne tehničare „Schola medica“.

U medicinskoj školi Ante Kuzmanić u Zadru svečano je otovoreno Državno natjecanje za medicinske sestre i dentalne tehničare „Schola medica“. Otvaranju je nazočio gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i pročelnik UO za odgoj i školstvo, Joso Nekić, i sami nekadašnji učenici ove uspješne zadarske srednje škole.

Gradonačelnik Dukić ovom je progodom istaknuo vrijednost i značaj medicinskih zvanja:

- Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka, to nije samo zanimanje i posao, to je poziv. Tu ste danas kako bi odmjerili i usporedili znanja među najboljima u Hrvatskoj. Neka vam to bude motiv, učenje trajna potreba, a budući posao zadovoljstvo, poručio je gradonačelnik Dukić zaželjevši svima puno uspjeha u radu i daljnjem školovanju.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka Gradonačelnik Dukić: Raditi u zdravstvenom sustavu je humana i hrabra odluka