Gradonačelnik Dukić čestitao prvacima Europe, Duji Brali i Stipi Kulišu
Gradonačelnik Dukić čestitao prvacima Europe, Duji Brali i Stipi Kulišu
Povodom osvajanja naslova prvaka Europe u košarci u kadetskom uzrastu (16 godina).

Povodom osvajanja naslova prvaka Europe u košarci u kadetskom uzrastu (16 godina), gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić sa suradnicima, primio je Zadrane, članove hrvatske reprezentacije, igrača Duju Bralu i pomoćnika glavnog trenera, Stipu Kuliša te im čestitao na veličanstvenom uspjehu i izvrsnoj prezentaciji Zadra i Hrvatske.

- Iznimno me veseli što su zadarske mlade igračke i trenerske snage pridonijele ovom sjajnom rezultatu. Iskreno želim da još više naših mladih košarkaša u buduće sudjeluje na ovako važnim natjecanjima i da ponosno pronose ime Zadra i zadarske košarke, kazao je gradonačelnik Dukić.

Prepričavši dojmove s prvenstva, Duje je kazao kako je presretan i iznimno ponosan na uspjeh koji su svi zajedno postigli.

- Svi smo se u timu povezali kao obitelj i iz utakmice u utakmicu smo živjeli jedan za drugoga. Čast mi je biti članom  ove zlatne generacije, rekao je Duje.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, Kuliš, ujedno i trener juniora KK Sonik Puntamika, naglasio je da su, gdje god su imali priliku, posebno isticali da dolaze iz Zadra, grada košarke.

- Duje je naš zalog za budućnost, riječ je o momku koji je godinu dana mlađi od ovih momaka (15 godina). S razlogom je bio pozvan u reprezentaciju i od njega vrlo skoro jako puno očekujemo. Imamo i druge talentirane igrače ali iza uspjeha, prije svega, stoji strpljiv i uporan svakodnevni rad i trening. Ovo je rezultat za pamćenje i trajno sjećanje, kazao je Kuliš i dodao de se želi zahvaliti i svim Zadranima koji su im davali podršku.

Svi nazočni pridružili su se čestitkama, zaželjeli Duji uspjeh na njegovom daljnjem košarkaškom putu uz uvjerenje kako će ovaj uspjeh mlade košarkaške reprezentacije biti poticaj i inspiracija i drugim mladim košarkašima i trenerima.