Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe
Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe
Polaganje lovorovog vijenca na spomen obilježju na Narodnom trgu.

Povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe, državnog prazinka, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić sa zamjenicima, Antom Babićem i Jagodom Surać i pročelnicima Ivanom Vanajk, Mirjanom Zubčić, Josom Nekićem, Šimom Erlićem i Ivanom Mijolovićem, položio je lovorov vijenac na spomen obilježju na Narodnom trgu.

-Antifašizam je temelj suvremenog društva Hrvatske i Europe. Kao i svake godine, ovim praznikom obilježavamo početak borbe protiv fašizma. Podsjetit ću da je Zadar u doba talijanske okupacije posebno nazadovao kao što je uostalom nazadovao i za vrijeme svakog totalitarnog režima. Na Narodnom trgu odajemo počast ljudima koji su poginuli u borbi protiv fašističke okupacije, a ne simbolima jer su se pod mnogim simbolima događala zlodjela, istaknuo je ovom progodom gradonačelnik Dukić izrazivši uvjerenje da je većinu ljudi koji su sudjelovali u tom ratu vodila vjera u samostalnu, slobodnu i bolju Hrvatsku.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obilježio Dan antifašističke borbe