Doček vatrenih na Forumu
Doček vatrenih na Forumu

Zadarski Vatreni- Dominik Livaković i Martin Erlić stižu danas u Zadar, gdje će oko 18 sati sa pozornice na Forumu pozdraviti građane. Luka Modrić se, nažalost, ispričao.

Trasa kretanja autobusa s reprezentativcima u pratnji policije će biti Put Murvice, Zrinsko - Frankopanska, raskrižje Jazine, obala kneza Tomislava, Liburnska obala, Istarska obala, ulica Mihovila Pavlinovića do Foše. Promet će se odvijati u privremenoj regulaciji, no ne bi trebalo biti otežanog prometa. Molimo građane da postupaju po uputama nadležnih službi i da se djeca, trudnice, kronični bolesnici i stariji ne upućuju u gužvu. Također, apeliramo na građane da se  suzdrže od uporabe pirotehnike, konzumacije alkohola, te  koriste javni prijevoz i dislocirana parkirališta. 

Program dočeka na Forumu počinje u 16 sati DJ glazbom. U 17 sati nastupit će Duje Stanišić i bend Breskvica, u 17.30 Ivica Sikirić Ićo, nakon čega se oko 18 sati očekuje dolazak igrača na pješački prijelaz na kraju šetnice, a u 18.15 stići će na pozornicu. Pridružit će im se  Mladen Grdović i grupa Forum za kraj slavlja, koji će nakon odlaska nogometaša nastaviti program svojim koncertom.