Dobitnicima dodijeljeno ˝Nasmiješeno sunce˝
Dobitnicima dodijeljeno ˝Nasmiješeno sunce˝

U koncertnoj dvorani Kneževe palače ovogodišnjim laureatima danas su svečano podijeljene nagrade ˝Namiješeno sunce˝. U toj akciji Gradonačelnika Grada Zadra prepoznati su najuspješniji djelatnici u turističkoj sezoni za 2013. godinu. Nagrade su uručili zamjenik gradonačelnika Ivica Vlakić i zamjenik direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Branko Ganzulić.

Nagrade će ovogodišnjim dobitnicima biti poticaj za još više truda i osmjeha i za sljedeću sezonu, ali i svim ostalim djelatnicima u turizmu, kako bi radili na vlastitu dobrobit, ali i dobrobit svih ostalih građana grada Zadra. Stoga su ovu dodjelu popratili mnogi predstavnici ugostiteljskog, turističkog, ali i kulturnog života.

Na početku prigodnog programa okupljene je pozdravio zamjenik Ivica Vlakić, koji je i započeo s dodjelom. Prisutni su tijekom svečanosti mogli uživati u stihovima zadarske klape ˝Puntamika˝, a u ime dobitnika, s nekoliko riječi obratio se i Duško Nonković - Bućo.

Podsjetimo, o ovogodišnjim dobitnicima odlučilo je Povjerenstvo u sastavu: predsjednik Alan Kociper, pročelnik UO za gospodarstvo i poduzetništvo Grada Zadra te članovi Snježana Dražina, predstavnica HGK Županijske komore Zadar, Zvonko Šupe, direktor TZ Grada Zadra i Drbravko Milin, predstavnik Udruženja obrtnika Zadar.
Više o dobitnicima pročitajte u prilogu koji se nalazi ispod fotogalerije.