Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika
Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika

Grupa Ukrajinske djece iz Brovaryja, stradalnika rata, koja borave u Zadru mjesec dana na poziv gradonačelnika Branka Dukića, danas su došla na prijem u gradsku upravu. 

Prenijeli su gradonačelniku svoje dojmove o dosadašnjem boravku u Zadru. Izuzetno su zadovoljni cijelom organizacijom, od  smještaja do izleta koji su za njih predviđeni. Do sada su obišli grad u pratnji turističkog vodiča te posjetili nekoliko muzeja, a predstoje im još i izleti u nacionalne parkove i parkove prirode. Neki od njih su prvi puta na moru, što je također poseban doživljaj, te maksimalno koriste blizinu plaže Kolovare na kojoj se kupaju svaki dan. Svi ljudi koje su do sada upoznali su vrlo ljubazni i susretljivi pa je Zadar je ostavio pozitivan dojam na njih.

Došli ste iz bratske zemlje i prijeteljskog grada te vam želim da se ovdje odmorite i uživate. Također, želim da rat što prije završi, a tada ću i ja, nadam se, ponovo posjetiti Brovary- rekao je gradonačelnik.

 

 

Vezane fotografije

Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika Djeca iz Brovaryja kod gradonačelnika