„Dan malih poduzetnika“
„Dan malih poduzetnika“

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ Vas poziva na sajam “Dan malih poduzetnika”, kojI će se održati u subotu, 23.3.2024. od 10 do 13h na Narodnom trgu u Zadru. Ovom manifestacijom predstavit će se proizvodi učeničkih zadruga s ciljem promicanja poduzetništva i učeničkog zadrugarstva.

Na manifestaciji ćete moći kupiti proizvode učeničkih zadruga poput uskršnjih ukrasa i uskršnjih mini aranžmana, keramičke ukrase, čajeve, maslinovo ulje, proizvode od lavande, slikovnicu „Legenda o maslini“, suvenir sv. Donata u epoksi smoli (i keramički), nakit od konca i ostale dekorativne predmete učenika.

Aktivnost se organizira u suradnji s Upravnim odjelom za odgoj i školstvo Grada Zadra u sklopu projekta „Mali poduzetnici“ uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Projekt "Mali poduzetnici" predstavlja nastavak uspješnih inicijativa s ciljem razvoja poduzetničkih kompetencija djece i mladih iz šest odgojno-obrazovnih ustanova na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije. Glavni fokus projekta usmjeren je na osnivanje i osnaživanje učeničkih zadruga. Ciljana skupina uključuje djecu i mlade s područja Grada Zadra, Dugog otoka, Grada Benkovca i Grada Knina. Partneri u projektu u šk.god. 2023/2024. su Grad Zadar i 6 osnovnih škola: OŠ Šime Budinić, OŠ Šimuna Kožičića Benje Zadar, OŠ Zadarski otoci, OŠ Petar Lorini Sali, OŠ Benkovac, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin.

Dođite i podržite učeničko zadrugarstvo!

Vezane fotografije

 „Dan malih poduzetnika“