S radom je započela Služba prometnog redarstva Grada Zadra. Broj telefona putem kojeg građani mogu kontaktirati prometne redare i prijaviti uočene nepravilnosti u prometu je 627 – 701 i br. mob. 099 607 3480 svakim radnim danom uključujući i subotu od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat. Služba prometnog redarstva dežurna je i nedjeljom.
01. lipnja 2015.
Radno vrijeme gradske uprave je klizno u vremenu od 7 do 16 sati. Svi gradski upravni odjeli i službe radit će u navedenom razdoblju svakodnevno uz dnevni odmor od 11:30 do 12:00 sati.
22. listopada 2009.
Od 1. listopada 2009. Grad Zadar posluje pod novim matičnim brojem: 2546558; OIB: 09933651854
Hrvatsko narodno kazalište Zadar, petak 23. svibnja u 19 sati (ulaz slobodan)
NASTUPAJU:
KATEGORIJA - do 14 godina
1. REĆINA, Blato (Korčula) voditeljica: Dalija Gavranić Zbogon moja Prigradica vala (narodna) Za ribara (narodna / obrada: Ljubo Stipišić Delmata)
2. ARIJA, Ravna Gora voditeljica: Žaklina Majetić Mufić Čija je ono divojka (narodna / obrada: Tatjana Zorić) Cetina (autor: Dražen Žanko / obrada: Mojimir Čačija)
3. MATAČIĆEVI SLAVUJI, Omiš voditelj: Mijo Stanić Nije ono jubav prava (narodna / obrada: Duško Tambača) Jedna mala crna oka (narodna / obrada: Duško Tambača)
4. BROŠ, Blato (Korčula) voditeljica: Dalija Gavranić To je bilo na Sloveh (narodna) Dva Bracanina (narodna / obrada: Ljubo Stipišić Delmata)
5. BIOKOVO, Makarska voditelj: Josip Tomasović Projden kroz Pasike (narodna / obrada: Ljubo Stipišić Delmata) Mare moja, moj uzorje (narodna)
6. METERIZE, Šibenik voditeljica: Sonja Batur Cetina (autor: Dražen Žanko / obrada: Mojimir Čačija) Čija je ono divojka (narodna / obrada: Duško Tambača)
8. KAPELIN, Zadar voditeljica: Marijana Dušević O, da mi je cimentati more (narodna / obrada: Marko Rogošić) Za ribara (narodna / obrada: Ljubo Stipišić Delmata)
9. DOMINUS, Rijeka voditeljica: Anita Stupac Butorac Odvila se zlatna žica (narodna / obrada: Vicko.Dragojević) Tri divojke (narodna / obrada: Anita Stupac Butorac)