Gradonačelnik na Bajramskom sijelu 2015.
Gradonačelnik na Bajramskom sijelu 2015.
Bošnjačka nacionalna zajednica Zadarske županije u povodu Bajrama organizirala je Bajramsko sijelo 2015.

Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, zamjenikom Zvonimirom Vrančićem i pročelnikom Josom Nekićem, sudjelovao je na Bajramskom sijelu 2015. kojeg je u povodu Bajrama organizirala Bošnjačka nacionalna zajednica Zadarske županije. Gradonačelnik je u svoje ime i u ime župana Stipe Zrilića pozdravio sve okupljene Bošnjake ujedno i drage prijatelje iz Zadra i Zadarske županije ističući da je grad Zadar, kroz svoju dugu povijest, uvijek bio otvoreni grad u kojeg su mnogi dolazili i u njemu ostajali. Pozvao je sve Bošnjake i druge nacionalne manjine da zajedno s nama nastave raditi na tome da Zadar i dalje bude ugodan grad za življenje. 

U ime svih Bošnjaka gradonačelniku se na dolasku zahvalio predsjednik BNZ Zadarske županije, Džemail Spahić.

U ime Zadarske županije manifestaciji je nazočio pročelnik Davor Lonić. Na večeri sevdaha nastupili su KUD "Krivaja" iz Zavidovića, pjevački zbor Gajder nacionalne zajednice Bošnjaka Bujštine i pjevački zbor i forklorna sekcija BNZ-a Zadarske županije.

Manifestaciju su financijski pomogli članovi Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije, Savjet za nacionalne manjine Vlade RH, Vijeće Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije i Vijeće Bošnjačke nacionalne zajednice Grada Zadra. 

Vezane fotografije

Gradonačelnik na Bajramskom sijelu 2015. Gradonačelnik na Bajramskom sijelu 2015. Gradonačelnik na Bajramskom sijelu 2015.