Znanstveni sajam u okviru projekta „STEM COUNTY" održat će se u Centru za kreativne industrije
Znanstveni sajam u okviru projekta „STEM COUNTY" održat će se u Centru za kreativne industrije

Znanstveni sajam STEM County održat će se u Multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije, Zadar (3. kat, Put Murvice 3a):

20.03.2024. u trajanju od 11:00 do 15:00 sati i

21.03.2024. u trajanju od 11:00 do 15:00 sati.

 Prvi dan Znanstvenog sajma, 20.03., u 11:00 sati, održat će se Uvodna konferencija na kojoj će biti predstavljen program Znanstvenog sajma, a u 13:30 sati održat će se predstavljanje STEM County makete koju je izradio prof. Anto Marjanović s darovitim učenicima.

Tijekom drugog dana Znanstvenog sajma, prof. Biljana Agić će održati kratku prezentaciju o STEM aktivnostima tijekom projekta, te će biti izloženi radovi proizašli s održanih radionica u sklopu projekta.

Znanstveni sajam se organizira kako bi potaknuo interes za znanost i znanstvena istraživanja kod mladih te kako bi omogućio učenicima koji su sudjelovali u projektu da prikažu rezultate svoga rada.

Ovim putem Vas pozivamo da pozovete svoje učenike, djecu, prijatelje ili poznanike da nam se pridruže na nekoj od zanimljivih prezentacija.
Projekt STEM County se financira u okviru programa „Lokalni razvoj i smanjenje siromaštva" koji čini dio Financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i kraljevine Norveške, a provodi se u razdoblju od 15. srpnja 2022. do 14. travnja 2024. godine.

Više informacija o financijskom mehanizmu: https://eeagrants.hr

Više informacija o programu: https://eeagrants.hr/programi/lokalni-razvoj-i-smanjenje-siromastva/