URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA
URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA
U zadarskom kvartu Crvene kuće održana je svečana primopredaja ključeva stanarima nove POS-ove zgrade sa 100 stambenih jedinica i 146 parkirnih mjesta. 
 
Uz gradonačelnika Branka Dukića i župana Zadarske županije Božidara Longina svečanosti su nazočili i predsjednik Vlede Republike Hrvatske Andrej Plenković  te ministri Branko Bačić i Šime Erlić.
Grad Zadar nastavit će s programom poticane stanogradnje u partnerstvu s APN-om i Vladom. Priprema se projekt gradnje obiteljskih kuća za mlade u Crnom, a pripremamo i model gradnje stanova za najam, jer treba osigurati potporu i onima koji nisu u ovom trenutku kreditno sposobni za kupnju. Zadar treba svoju mladost zadržati u njihovim sigurnim domovima i na poticajnim radnim mjestima.— poručio je gradonačelnik Branko Dukić.
 
Ipak, trenutno najvažniji su spremni projekti izgradnje osnovne škole i vrtića u sklopu nove zgrade centralnih funkcija u kojoj je predviđena ambulanta i prostori za rad mjesnog odbora i društvene sadržaje.
 
S ovih 100 stanova, u Zadru je kroz program POS-a izgrađeno 536 stambenih jedinica i to na području mjesnih odbora Bili Brig, Smiljevac i Crvene kuće.

Vezane fotografije

URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA URUČENI KLJUČEVI NOVIH POS STANOVA